Hondentrimsalon Apeldoorn

                                                Schaapweg 30, 7312 AP Apeldoorn

                                          De klant is Koning, dat is bij mij uw hond!


Hondentrimsalon Apeldoorn, is Dé hondentrimsalon van Apeldoorn.

ik verzorg al vanaf 2008 op een vakkundige en liefdevollemanier de vachtverzorging van uw hond. Uw hond is onze klant, en bij ons altijd de Koning.


Door middel van workshops en  het bezoeken van vak dagen proberen wij altijd up to date te blijven.ook verdiepen wij ons in het gedrag van een hond waardoor wij door onze jarenlange ervaring weten hoe we een hond op de juiste manier moeten benaderen.

Een gemiddelde trimhond moet gemiddeld 10 a 15 jaar naar een trimsalon, daarom is het zo belangrijk dat een trimbeurt zo leuk mogelijk is. 

ik doe hier enorm mijn best voor  ,door liefdevol met uw hond om te gaan.

ik weet  als geen ander dat uw hond uw meer lief is dan een winnende staatslot.

 De  behandelingen zal ik afstemmen op de  huid en vacht van uw hond en overleggen altijd uw wensen . Maar bovenal staat altijd het welzijn van uw hond voorop.

Indien er verdenkingen zijn  van een medische aandoening zal ik dit altijd met u bespreken! 

heeft uw hond een allergie? geeft dit dan altijd aan. Zo kunnen we uw hond met de juiste shampoo gaan behandelen en zullen we niet zomaar een koekje geven.

Het is dan  raadzaam om iets mee te geven zodat uw hond ook een welverdiende beloning heeft na of onder de trimbehandeling.

Maar niet alleen het trimmen ligt mij nader  aan het hart ook de honden in erbarmelijke situaties  probeer ik te helpen . ik werk al 5 jaar als vrijwilliger voor mijn eigen organisatie en herplaats daarbij  honden. Ook zamelen we een aantal maal per jaar in voor asiels in het binnen en buitenland

                                             


*Er staat altijd een bak verse water klaar en natuurlijk een welverdiende traktatie.

*Ook kunt u ons vrijblijvend bellen via 06-37481442

*volg ons op facebook en blijf op de hoogte van onze ontwikkelingen.

Facebook Hondentrimsalon Apeldoorn